top of page

Hei. Litt kort om meg. Jeg heter Trudi Henden og jeg hjelper deg som er i ferd med å møte veggen. Kanskje dagene dine er fylt av tanker om hvordan fremtiden vil bli eller om hvorfor du har havnet der du er? Tankekjør i form av bekymringer og grubling kan tappe deg for energi og føre deg inn i onde sirkler som setter begrensninger i livet ditt. I dette nett- foredraget vil du lære 3 steg for hvordan du kan få kontroll på bekymring og grubling. 

Hvor det hele begynte: 

Min interesse for psykisk helse våknet for alvor i 2011, da jeg tok videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Jeg trengte det for å bli bedre til å forstå helheten hos pasientene mine. 

 

Min erfaring:

Jeg har jobbet med voksne mennesker i snart 25 år og hjulpet svært mange å nå målene sine. Jeg er utdannet innen psykisk helse, og har en master i psykisk helsearbeid, psykomotorisk fysioterapi og kognitiv terapeut. Hver eneste dag møter jeg voksne mennesker som sliter med utmattelse. 

 

Resultatet andre har fått: 

Resultatene kundene får er veldig gode; noen har kommet tilbake i jobb etter mange års fravær i arbeidslivet. Andre oppgir at de opplever en trygghet i behandlingsrommet slik at de klarer å jobbe med seg selv i terapien. 

Takk for påmeldingen din.

bottom of page