top of page
Sunset in the Forest

Om Trudi Henden

Jeg hjelper voksne mennesker som ønsker å oppnå mer energi og fungere «normalt» igjen etter en utmattelse, utbrenthet eller å ha møtt veggen. Eller kanskje du har andre problemer du ønsker hjelp til?

Sammen skal vi bruke ulike verktøy i kognitiv terapi slik at du kan komme over utmattelsen/utbrentheten og oppnå mer energi for å ivareta deg selv og løse opp i energitappende mønstre.

Det er absolutt mulig å finne tilbake til energien du hadde før – men først må du finne ut hva som tappet deg i første omgang, slik at du kan gjøre noe med det.

 

gold ring.png
hjemmeside2.JPG

Om Trudi

Hvor det hele begynte: 

Min interesse for psykisk helse våknet for alvor i 2011, da jeg tok videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi. Jeg trengte det for å bli bedre til å forstå helheten hos pasientene mine. 

 

Min erfaring:

Jeg har jobbet med voksne mennesker i snart 25 år og hjulpet svært mange å nå målene sine. Jeg er utdannet innen psykisk helse, og har en master i psykisk helsearbeid, psykomotorisk fysioterapi og kognitiv terapi. Hver eneste dag møter jeg voksne mennesker som sliter med utmattelse. 

 

Resultatet andre har fått: 

Resultatene kundene får er veldig gode; noen har kommet tilbake i jobb etter mange års fravær i arbeidslivet. Andre oppgir at de opplever en trygghet i behandlingsrommet slik at de klarer å jobbe med seg selv i terapien. 

 

 

Hvis du kan tenke deg å løse opp i energitappende mønstre for bedre å ivareta deg selv, book time for en introsamtale her:

dsc_1484_edited_edited.jpg

Jeg vet hvor tungt det kan føles å være utmattet, og jeg vet også at det går an å gjøre noe med det, og lære masse om seg selv på veien.

"En god resept på et godt liv er å gi litt mer faen"

Per Fugelli

Image by frank mckenna
Mountain Biking

Måloppnåelse

Jeg husker så godt da jeg syklet Birken med en venninne.

 

Den energien når andre når sitt mål, er helt enestående.

 

Etter målgang serverte hun meg det største smilet jeg har sett, noe som varmet mitt hjerte og som jeg fortsatt tenker på mange år senere!

hjemmeside.JPG

"Naturapi"

Da utmattelsen tok overhånd og energien forsvant, gikk jeg turer med hundene våre. Det ble mange fine turer i skogen. Tror aldri jeg har gått så mye som jeg gjorde da. Å være i skogen førte til at fokuset ble rettet utover og ikke innover i meg selv.

 

Jeg tar gjerne med kunder ut i skogen til en samtale over en kaffekopp.

sewing blanket

Egenterapi

Noe av det beste jeg vet er å skape noe, lage noe til meg selv eller andre.

 

Jeg liker å re-designe gamle plagg – da glemmer jeg tida og kan kose meg lenge der jeg sitter ved symaskinen.

Da er fokuset på det jeg lager, og alt annet er uvesentlig.

 

Jeg anbefaler kunder å finne den tingen som får verden til å "forsvinne".

Physiotherapy

Kiropraktoren

Jeg gikk lenge med ulike diffuse symptomer, og var til flere utredninger uten resultat. Det var først da jeg kom til kiropraktoren på grunn av stiv nakke, at jeg oppdaget hva det var. Han spurte rett ut "du er ikke utbrent, da?"  (han kjente igjen symptomene han selv hadde hatt).

 

Det ble en skikkelig AHA opplevelse for meg – brikkene falt på plass!

Book en introsamtale for å finne ut hva som er din største kilde til ny energi

bottom of page