Personvern og vilkår for bruk

Personvernerklæring Trudi Henden

trudihenden.no og tanketroll.com er eiet og drevet av Trudi Henden. Vi er opptatt av våre Kunders personvern. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan vi behandler personopplysninger.

Personvernerklæringen omfatter både kunder som benytter seg av våre nettbaserte tjenester og kunder som inngår avtale om kognitiv terapi.

1. Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger som benyttes på trudihenden.no/ tanketroll.com, er kognitiv terapeut Trudi Henden, org. nr. 995 811 138.

Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig:

Trudi Henden

Nessjøvegen 128

2240 Magnor

Telefonnummer: 979 64 509.

Epost: trudi@trudihenden.no

 

2. Hvilke personopplysninger vi behandler

2.1 Personopplysninger på nettsiden

Personopplysningene som behandles på nettstedet er den informasjon som legges inn av brukeren selv ved kontakt med og bestilling av tjenester fra trudihenden.no/ tanketroll.com. Trudi Henden innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv legger inn og det som innhentes via informasjonskapsler. 

 

2.2 Personopplysninger i våre programmer og kurs

Personopplysningene som behandles er de Kunden selv oppgir før og underveis i programmet / kurset som er bestilt. Herunder kan det behandles sensitive personopplysninger dersom det oppgis, og det er nødvendig for oppdraget. Trudi Henden innhenter ingen informasjon om kunden utover det kunden selv oppgir.

 

3. Formålet med behandlingen av personopplysninger 

3.1 På våre nettsteder

3.1.1 Informasjonskapsler

Formålet med bruk av informasjonskapsler (cookies) på nettstedene, er å gi den enkelte bruker en bedre opplevelse og utnyttelse av nettstedet. Vi bruker flere typer informasjonskapsler. [facebook og Google]

Nødvendige informasjonskapsler

Disse støtter opp under kjernefunksjonalitet knyttet til sikkerhet. Vi har vurdert disse som nødvendige, og de lagres derfor uten samtykke.

Skjemafunksjoner

Det er nødvendig å samtykke til disse dersom du ønsker å ta i bruk skjema på nettsidene. Den øvrige funksjonaliteten på nettsidene påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke. Ved å benytte skjemaene på våre nettsider, samtykke du til bruk av disse informasjonskapslene.

WEB analyse

Vi bruker informasjonskapsler til å føre statistikk.

Du kan når som helst endre bruken av informasjonskapsler, herunder å slå de av, i din nettleser. Dette gjøres i dine egne innstillinger direkte i nettleseren.

Andre nettsider

Nettsidene våre har lenke til Facebook. Se om deres policy for informasjonskapsler her: https://www.facebook.com/policies/cookies

 

3.1.2 Opplysninger du selv gir oss for å få en tjeneste

Ved å benytte våre skjemaer på nettsidene, samtykker du til at vi behandler de personopplysningene du gir oss. Vi ber kun om de opplysningene som er nødvendig for å vurdere den innledende henvendelse, og vi oppfordrer til at det ikke sendes sensitive personopplysninger via nettsidene.

Vi benytter opplysningene til å kommunisere med brukerne og målrette annonsekampanjer som brukeren har samtykke til via deltakelse i liste for nyhetsbrev.

 

3.2 Våre programmer og kurs

Ved å inngå avtale om program eller kurs, samtykker du til at vi behandler de personopplysninger du gir oss før og underveis i oppdraget. Det vil også være nødvendig å samtykke til behandling av sensitive personopplysninger hva gjelder oppdrag om terapi, og tidvis også for kurs. Det er selvsagt valgfritt hvor mange opplysninger du ønsker å dele, men dersom nødvendige personopplysninger ikke oppgis, vil det kunne påvirke resultatet av tjenesten som er bestilt og avtalt.

 

4. Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

 4.1 Nyhetsbrev

Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a: den registrerte har samtykket til behandling av sine personopplysninger for ett eller spesifikke formål.

 

4.2 Anmodning om samtale / kurs / terapi via nettskjema

Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b: behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse.

 

4.3 Gjennomføring av samtale / kurs / terapiprogram

Personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav b: behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale som den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse.

 

4.4 Informasjonskapsler på nettsiden

Ekomloven § 2-7b annen setning: Første punktum [i bestemmelsen] er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett

  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

 

5. Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Nei, ingen personopplysninger utleveres fra nettstedet eller fra behandlingsansvarlig.

 

6. Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Kundeopplysningene som samles inn via våre nettsider, kan slettes ved at kunden selv klikker “unsubscribe” i en av e-postene som sendes ut. Da slettes navn, e-post og ellers alle opplysninger knyttet til den e-post adressen.

For øvrig slettes opplysninger ved den registrertes henvendelse til behandlingsansvarlig, se punkt 1.

 

7. Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Norsk lov gjelder for bruk av nettstedet, herunder personopplysningsloven og ekomloven.

​Den registrerte har rett til innsyn i egne personopplysninger som er registrert ved nettstedet, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. For mer informasjon om dette, se personopplysningsloven: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31 og www.datatilsynet.no

 

8. Hvordan sikres opplysningene?

Personopplysningene som samles inn oppbevares etter de ulike underleverandørenes sikkerhetsbestemmelser, se oversikt under.​

COOKIES/INFORMASJONSKAPSLER PÅ TRUDIHENDEN.NO/ TANKETROLL.COM

 

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som lagres på din brukerenhet. Disse gjør at nettsiden kan huske hva du har gjort på siden, hvor ofte du har vært på nettsiden, samt dine preferanser. 

Du som bruker har rett til å få vite hva som er registrert om deg på våre nettsider, og det må gis samtykke til bruk av cookies. Dette gjøres ved at du har nettleseren din innstilt på å godta cookies. Denne innstillingen kan også endres til å ikke akseptere bruken, men det kan da være enkelte funksjoner som ikke virker optimalt for deg som bruker av våre nettsider. 

For mer informasjon om cookies og innstillinger i din nettleser, se her: www.datatilsynet.no/Teknologi/Internett/cookies/

 

trudihenden.no benytter seg av cookies/informasjonskapsler, og linker til andre sider som bruker cookies. Her er en oversikt over disse:

 

INFORMASJONSKAPSLER

Facebook: Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller -link på våre nettsider. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden vår, slik som våre ‘like’-knapp og kommentarfelt. Informasjonen kan også brukes for å nå deg på Facebook med informasjon/annonser fra oss. 

For Facebook sin policy, se her. https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

Google: Google Analytics brukes for å analysere antall besøkende på våre nettsider, hvilke sider som besøkes på vårt nettsted, hvor lenge besøket ditt varer, og hvilken link du fulgte for å komme til vår nettside. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som viser oss hvordan våre kunder besøker nettsiden. 

For Google Analytics sin policy, se: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

VÅRE LEVERANDØRER OG DERES PERSONVERNREGLER:

Wix: Wix er verktøyet hvor våre nettsider og kursportaler er utviklet og hostet.

Les Wix sin personvernpolicy her: https://no.wix.com/about/privacy

Stripe: For å prosessere betalinger på nettsiden brukes Stripe.com. Data som samles inn er sensitive kortdata som navn på betalingskortet samt kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode.

For Stripe sine personvernregler, se her: https://stripe.com/en-no/privacy

Dropbox: Vi deler filer med kunder via Dropbox. 

For dropbox.com sine personvernregler, se  https://www.dropbox.com/nb_NO/privacy

Whereby: Vi benytter Whereby for videosamtaler. For whereby sine personvernregler, se her: https://whereby.com/information/tos/privacy-policy/

 

EasyPractice: Vi bruker EasyPractice for booking og journalføring.

 

Ved behov for kontakt i anledning behandling av personopplysninger, send en e-post til trudi.henden@gmail.com

 

 

​VILKÅR FOR BRUK

Innholdet på de innloggede sidene under trudihenden.no/ tanketroll.com skal ikke deles med uvedkommende. Innloggingsinformasjon er personlig, og skal ikke deles med andre.

Deling av innloggingsinformasjon eller av beskyttet innhold medfølger utestengelse og/eller rettslig forfølgelse.

​​

Sist revidert 30.08.2022